Tarieven

Tarieven die per 1 juli 2020 worden gehanteerd
Een consult € 65,- (max. 45 min.)
Een kort consult € 35,- (max. 25 min.)
Een telefonisch consult € 20,- (max. 15 min.)
Afstandsbehandeling dier, via WhatsApp contact € 35,-
Huis energetisch reinigen door drie personen € 195,-

Dit zijn de bedragen die wij hanteren voor de verschillende behandelingen. Hierdoor hebben onze klanten een beter beeld van de bedragen die worden gehanteerd, voordat er een afspraak wordt gemaakt. Wij willen niet dat onze klanten voor onverwachte kosten komen te staan. Tijdens het bekijken van de beste behandeling en het maken van een afspraak, bespreken wij deze tarieven en kijken wij zo dus naar de beste oplossing.

Ik heb graag contante betalingen. Er is helaas geen mogelijkheid om te pinnen. Houd hier dus ook rekening mee als wij langskomen voor de gemaakte afspraak.

 

Voorwaarden voor een afspraak

Het is bij Evenwicht in Balans geen enkel probleem om je afspraak af te zeggen of te verzetten, maar doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Door 24 uur van te voren aan te geven of de afspraak niet gelegen uitkomt, kunnen wij gemakkelijk en snel kijken naar de mogelijkheden om uw afspraak om een andere moment in te plannen. Zo regelen wij dit goed met u en kunnen wij ook andere klanten tevreden stellen met het maken van een afspraak.

 

Als je niet komt opdagen (no show) breng ik het tarief voor een consult in rekening. Bekijk dus goed wanneer jij een afspraak met ons hebt ingepland, zodat wij dit soort voorvallen niet vaak zullen tegenkomen. Als een afspraak niet uitkomt of wilt u de afspraak afzeggen, meldt dit dan zoals hierboven genoemd 24 uur van te voren. Wij willen iedereen op de beste en voorspoedigste manier behandelen. Dit doen wij samen met jou.