Ervaringen

Ik ontmoete Carolien op de cursus Quantum-Touch en we kwamen in gesprek over mij zelf en de hondjes. Vertelde over een teefje en zei dacht mij daar wel bij te kunnen helpen. Het gedrag van het teefje was niet leuk en na dat ze onderhanden was genomen door Carolien veranderde ze echt heel positief, mijn ervaringen zijn dan ook heel positief. Wat ik daarvoor moest doen was een foto van haar hoofd met ogen open. Want ze kijkt in hun ogen. Daarna de hele groep op de foto en een voor een na gelopen en gereset. Er kwamen bijzondere vragen uit voor mij van de honden. De ene wilde weer wat meer lopen en fietsen en weer een ander vond haar naam niet goed. Zo heb ik al wat mensen naar haar toe gestuurd om te helpen bij hun hondjes en iedereen is daar heel blij mee. Maar ik helemaal.

Yvonne Zijp

Al een hele tijd had ik last van rugpijn. Carolien heeft dit na één behandeling verholpen. Ze heeft mij recht gezet, zonder dat ik hier pijn van kreeg. De pijn was gelijk weg. En zij gaf mij de tip mee om op te letten tijdens het autorijden of ik wel recht zat en niet ging hangen tijdens mijn lange autoritten. Tot op heden heb ik geen last meer. Ik zou haar echt aan iedereen aanbevelen.

Polle

Ik was erg sceptisch in het begin. Je bent gewend om van de dokter een pilletje te krijgen. Zij begon vrij snel over mijn eten en heeft mij uit gelegd waarom het belangrijk is hier eens kritisch te kijken. Ik heb van haar tips en recepten gekregen en na twee weken had ik al veel minder klachten. Ook heeft zij het eea gereset en zijn we nog met een programma bezig om nog meer energie te krijgen. Ben heel blij dat ze mij hiermee helpt.

Anoniem

Wij zijn heel fijn geholpen door Carolien onze hond Jayla zit zeer zeker beter in haar vel na een sessie met Carolien. Je ziet via WhatsApp wat er gebeurd en met wat de hond behandeld word ik zou Carolien zeker weer inschakelen als het nodig is.

Jolanda

Zo bijzonder hoe Carolien altijd alles aanvoelt. Het lijkt wel of ze met haar handen voelt en vervolgens alle pijn eruit trekt.

Erika

Ik weet ff niet hoe ik moet beginnen. Wat jij mij in ’t begin vertelde…. Dat ’t intern niet goed voelde… Dat kwam uit na UITGEBREID bloedonderzoek. Ivm jonge rode bloedlichaampjes. Ik ben ontzettend blij dat ik in contact gebracht ben met jou!! Geeft mij stukje rust ☺

Yolanda van Schooten

“Ik slik medicatie met vervelende bijwerkingen. Na het slikken van de pillen ben ik moe en niet vooruit te branden. Maar ook heb ik dan last van hoofdpijn. Sinds ik mijn medicijnen door Carolien laat behandelen is dit verleden tijd! Mijn ervaringen met Carolien zijn dat ook geweldig. Eerst dacht ik dat het tussen m’n oren zat, maar na het openen van een nieuwe verpakking was ik die middag enorm moe. Pas ’s avonds kwam ik erachter dat het een doosje was die nog niet was behandeld door Carolien. Na contact met haar heeft ze mij op afstand behandeld om de bijwerkingen weg te nemen, zodat ik hier geen last meer van had. Maar blijkbaar helpt haar “magie” toch om de bijwerkingen weg te halen en daar ben ik enorm blij mee!”

Kim